Cistella de la compra - 0,00 €

No té articles a la cistella.

UNIFORMES I ROBA DE TREBALL
PREUS amb IVA INCLÒS
Comandes urgents consulta stock: 933 890 759
PRODUCTE
DESTACAT
Estola Hello

Estola Hello

25,00 €

Roba de treball i vestuari laboral

Tenim roba de treball i uniformes laborals per a tots. Trobaràs bates per a mestra, uniformes per a infermeres i metges, bates per a laboratori, davantals per a la cuina, pitxis i estoles per a perruqueria i estètica, pantalons i barrets per a cuiner, esclops sanitaris, sabates i botes de seguretat, EPI's, dessuadores i jaquetes per a la indústria... ROBA LABORAL, CALÇAT de SEGURETAT i BATES per a tots els gremis.


COMPRAR PER MARQUES
If you buy from Outside Spain and you are registered as an Intracommunity Operator, we are going to discount TAX from all our products.

Contact us using our contact form, so we can amend your account before you start buying.


uniformes i roba de treball ROBA HOSTALERIA

uniformes i roba de treball ROBA INDÚSTRIA

uniformes sanitaris ROBA SANITÀRIA

uniformes i roba de treball BATES MESTRA

Roba per a hostaleria. Uniformes de treball per cafeteries, restaurants, bars, hotels. Davantals per a la cuina, pantalons cuiner, bates de treball, armilles cambrer, gorres cuiner, etc ... També pots trobar pitxis, estoles i davantals amb estil per lluir-te a la feina.

Roba de treball per a indústries. Uniformes de treball per a empreses que treballen en el sector de la mecànica, transport, neteja, etc. Pots trobar granotes, jaquetes i armilles, bates llargues i curtes, pantalons multibutxaques, etc ... Sempre a preus molt competitius.

Roba per a la sanitat. Troba uniformes per infermeres/s, bates per a metges/es, ATS, personal de la neteja, etc. Roba laboral per a hospitals, residències i clíniques. Gran assortiment de bates blanques, curtes i llargues, amb màniga curta o llarga, amb solapa o sense, per laboratoris ...

Roba per a escoles. Bates, pitxis i estoles de mestra per a tots els gustos. A la nostra web podràs comprovar com la qualitat i el disseny no estan renyits amb el preu. Treballem amb els millors fabricants nacionals per les professores d'avui.


NOUS PRODUCTES